- Dette forventer vi nå

- Det er helt nydelig og møtes igjen! Det sier Therese Manus, daglige leder i Kommunikasjonsforeningen etter Kommunikasjonsdagen som ble arrangert 4. april. De siste to årene har det årlige arrangementet vær digitalt, i år kunne endelig over 500 møtes igjen på The Hub i Oslo sentrum.

Nasjonalmuseet, Pride og Utenriksdepartementet var blant de som delte interessante  kommunikasjons historier fra scenen til en fullsatt sal. Og for de som ikke hadde anledning til å møte fysisk, var det mulig å følge eventet digitalt. Viktig mener Manus.

- Du det er kjempeviktig. Vi har medlemmer over hele landet og alle har ikke muligheten til å komme til Oslo for å delta på en konferanse. Jeg tror vi forventer  etter pandemien at vi skal ta i bruk de forskjellige mulighetene som vi har lært oss gjennom de siste to årene.

FOLK MØTES FYSISK OG DIGITALT I 2022: Kommunikasjonsdagen er bare et av mange gode digitale sendinger Captio har levert hittil i april. I tillegg gjorde vi 50 års jubileumet til Tomra, Kreftkonferansen til Dagens medisin, Arbeidsgiver 2022 for Norsk Industri, månedlige sendinger for Nobels Fredssenter for å nevne noen.

Har du en konferanse/ seminar/ webinar/hybridarrangemt, som skal avvikles. Ta kontakt for en uforpliktende prat .